HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon'da sel felaketi

TRABZON (İHA) - Trabzon'da geçen yıl 10 Haziran'da büyük çaplı sel felaketinin yaşandığı Arsin İlçesi'ne bağlı Fındıklı Beldesi, yine sel sularına teslim oldu.

Öğle saatlerinde başlayan yağmurla birlikte belediye hoparlörlerinden yapılan evleri boşaltma ikazı muhtemel can kayıplarını önlerken, Küçükdere Deresi'nin taşması sonucu beldede yine bildik manzaralar görüldü. Beldede bazı ev ve iş yerlerine su basarken, vatandaşlar sel sularına kapılmamak için evlerini terk etmek zorunda kaldı. Tüm bunlar yaşanırken, bazı vatandaşların sel sularına kapılan ve kayalara sığınan ördeklerini kurtarmak için yoğun çaba sarf ettikleri gözlendi.

Maddi hasarın meydana geldiği sel felaketiyle ilgili açıklama yapan Belde Belediye Başkanı Mehmet Kul, geçen yıl 10 Haziran'da yaşanan felaketin benzerinin bu yıl 12 gün farkla yaşandığını söyledi. Yaşanan felaketten, gerekli tedbirleri almayan ve uygulanması gereken projeleri hayata geçirmeyen kurumları sorumlu tutan Başkan Kul, ilgili kuruluşların sel felaketinden 4 saat sonra beldeye gelmesini de eleştirdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler