HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon’daki şehit evi taziyeye gelenlerin akınına uğradı

Şırnak'ta bu sabah polis noktasına bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Soner Yıldırım'ın acı haberi Trabzon'daki evine ulaştı.

Trabzon’daki şehit evi taziyeye gelenlerin akınına uğradı

Şırnak'ta bu sabah polis noktasına bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Soner Yıldırım'ın acı haberi Trabzon'daki evine ulaşmasının ardından şehit evi taziye için gelenlerin akınına uğruyor.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit,Trabzon Emniyet Müdür Murat Köksal, AK Parti İl Başkanı Haydar Revişehit ailesine taziyede bulunurken, şehit babası Muhammet Yıldırımın ağıtları herkesi duygulandırdı. Baba Muhammet Yıldırım "Müslümanın Müslümandan başka dostu yok. Türk'ün Türk'den başka dostu yok" diyerek tepkisini dile getirirken, eve gelen şehidin dedesi Ali Yıldırım da sinir krizi geçirdi.

Şehit polis memurunun dedesi Ali Yıldırım olayı haber almasının ardından yakınları tarafından sakinleştirildi.

ADANA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Bu sabaha karşı 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı girişindeki polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda 2 polis memuru şehit oldu, 5 polis de yaralandı. Şehit düşen polis memurlarından Şahin Altmış'ın merkez Adana'nın Çukurova İlçesi'ne bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde oturan ve 2 yıl önce doğu görevine giderken götürmediği ailesine şehit haberi verildi. Aile, şehit haberini alınca Şırnak'a yola çıktı. Şehit polis Şahin Altmış'ın cenazesinin doğum yeri olan Malatya'da toprağa verilmesi bekleniyor.

SİLVAN ŞEHİDİNİN EVİNE ACI HABER ULAŞTI

Evli ve 2 çocuk babası polis memuru Ali Öztürk, bu sabah Silvan'da hendeklerin kapatılması için görev yaptığı iş makinesine PKK'lıların düzenlediği saldırıda şehit oldu.

Öztürk'ün şehit olduğu haberi, Siverek'in Bağlar Mahallesi'nde oturan 70 yaşındaki annesi Havva Öztürk ile yakınlarına ulaştı. 5 çocuk annesi olan ve oğlunun ölüm haberini alınca fenalaşan Havva Öztürk'e sağlık ekipleri müdahale etti ve evde kontrol altında tutulmaya başlandı. Kara haberin ulaşmasının ardından şehit ailesinin evine Türk bayrağı asılırken, yakınları da taziyeleri kabul etmeye başladı. Şehit polisin amcası Hamza Öztürk, "Acımız çok büyük. Gencecik evladımız şehit oldu. Maalesef eskilere döndük, inşallah acılı günler son bulur. Artık kimsenin annesi ağlamasın ve bu savaş son bulsun" dedi.

Babası geçen yıl vefat eden şehit polis memurunun cenazesi, yapılacak törenin ardından yakınlarının büyük bölümünün bulunduğu Diyarbakır'ın Çermik İlçesi'nde toprağa verilecek.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler