HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trafik kazasıyla başlayan tartışma kanlı bitti

Bayrampaşa'da emniyet şeridinde yaşanan kaza sonrası çıkan kavga, cinayetle bitti.

İSTANBUL (CİHAN)- Emniyet şeridine park edip aracı içerisinde bekleyen Abdülhamit Erdoğan'ı (23) tabancayla öldürdüğü öne sürülen Murat G. (32) polis tarafından yakalandı.

TEM bağlantı yolu Bayrampaşa sapağında 28 Eylül'de yaşanan olay görgü şahitlerinin ifadelerine göre şöyle gelişti; bir araç kiralama şirketinde çalışan Abdülhamit Erdoğan, otomobilindeki üç arkadaşı ile birlikte hareket halindeyken aracını emniyet şeridine çekerek durdu. Bu sırada bu otomobilin arkasında bulunan başka bir araç ona çarptı. Çarpılan araçta bulunan kişilerle çarpan otomobilin sürücüsü Murat G. arasında tartışma çıktı. Belindeki silahı çeken Murat G., tartışığı kişilere ateş açtıktan sonra olay yerinde kaçtı. Açılan ateşte yaralanan Abdülhamit Erdoğan, arkadaşları tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, firari şüpheli Murat G.'yi Esenler'de saklandığı akrabasının evinde gözaltına aldı. Murat G.'nin polisteki ifadesinde; "Kaza olunca aramızda tartışma yaşandı. 4 kişi üzerime yürüyüp beni dövmeye kalktılar. Kendimi korumak için rastgele ateş ettim. Sonra oradan kaçtım. Birinin öldüğünü sonradan öğrendim.” dediği öğrenildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk ediledn Murat G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler