HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Travesti isyanı

Avcılar'da, oturdukları sitede travestilerin fuhuş yapmasına tepki gösteren mahalle sakinleri ateş yakıp, düdük çalarak yeniden eylem yaptı.

Travesti isyanı
Denizköşkler Mahallesi’nde, oturdukları sitenin "Travesti Sitesi" olarak anılmaya başlandığını belirten site sakinleri ile çevredeki binalarda oturanlar akşam saat 22.30’da Avcılar merkezde toplandı. Grup daha sonra araçlarıyla konvoy yaparak sitenin önüne geldi. Ellerinde "Fuhuş’a hayır", "Ne erkek ne dişi, kim bu üçüncü kişi", "**Benim çocuğum aranızda büyümeyecek**" yazılı dövizler ile tencere ve tavalar bulunan 50 kişi burada ateş yakıp, düdük çalarak tepkilerini dile getirdi. Mahalle sakinlerinden bazıları pencerelere çıkan travestilere megafonla seslenerek siteden gitmelerini istedi.
**"BİZİM DE FUHUŞ YAPTIĞIMIZI ZANNEDİYORLAR"**
Travestilerin site sakinlerini tehdit ettiğini söyleyen Gaye Selçuk, "Fuhuş olayları burada çok fazla. Burada biz oturamıyoruz. Bu binada onların oturmalarını istemiyoruz. Yani travestilerin zaten burada oturması sıkıntı. Yolda yürüyemiyoruz buradaki sapkın adamlardan dolayı. Bakkala giderken bir otomobil yanımda duruyor veya yanımdan geçen bir adam durup bana kaç para diye soruyor. Bizim de fuhuş yaptığımızı zannediyorlar" dedi.
**"TACİZLER VE ÇİRKİN SÖZLER OLUYOR"**
Mahallelerinde fuhuş yapılmasına izin vermeyeceklerini belirten Hafize Altan, "Oturduğum yerden çok memnun olduğum halde, bu tür çirkin olaylardan çok rahatsızız ailecek. Ben dört ay oldu Antalya’dan buraya geleli. Sırf buradaki fuhuştan dolayı geri Antalya’ya dönmek istiyorum. Çocuğum okula yeni başladı. Okul dönüşü tacizler ve çirkin sözler oluyor. Ben bu çirkinlikleri istemiyorum" şeklinde konuştu.

Travesti-isyani/1473320.swf">[Travesti isyanı](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Travesti isyanı") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
**"TORUNLARIMIN BURADA BÜYÜMESİNİ İSTEMİYORUM"**
Travestilerle aynı yerde yaşamak istemediğini söyleyen 75 yaşındaki Şükran Yumrutaş, "Onları hiçbir şekilde kınamıyorum. Ama bunları bir araya toplasınlar. Ben torunlarım burada büyüsün istemiyorum. Benim iki çocuğum da burada büyüdü ve buradan evlendi. Onlar buradan gitsinler" diye konuştu. Bir hafta sonra tekrar eylem yapacaklarını dile getiren mahalle sakinleri, sorunlarına yetkililer tarafından çözüm bulunmasını istedi.
DHA

Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler