HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tünelde bomba paniği

İzmir’de benzini bittiği için Çevre Yolu Karşıyaka Tüneli’nde bırakılan motosiklet bomba paniğine neden oldu.

İZMİR (İHA) - İzmir’de benzini bittiği için Çevre Yolu Karşıyaka Tüneli’nde bırakılan motosiklet bomba paniğine neden oldu. Yaşananlar Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Bayraklı Tünelleri İşletme Şefliği’ndeki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Tunelde-bomba-panigi/1455324/)

İzmir-Çanakkale Çevre Yolu Karşıyaka Tüneli’nde bomba paniği yaşandı. Güvenlik kameralarından biri kadın iki kişinin bir motosikleti tünel içinde bırakıldığını gören Karayolları ekipleri, durumu polise bildirdi. Motosiklet bırakıldıktan beş dakika sonra yoldan askeri araç konvoyu geçerken, olay yerine gelen polis tünelin her iki tarafını da trafiğe kapattı. Bölgeye daha sonra bomba imha uzmanları istendi. Tünel içinde inceleme yapan bomba imha uzmanları, acil çıkış kapısına zincirlenmiş motosikletin benzini bittiği için bırakıldığını tespit etti. Bomba imha uzmanları tarafından zincirlendiği yerden çıkartılan motosiklet, Karayolları’na ait bir araçla olay yerinden uzaklaştırıldı. Tünelin yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kalmasından dolayı trafik akışı servis yoluna verildi. Motosikletin uzaklaştırılmasından sonra tünel yeniden trafiğe açıldı.

Motosikletin bırakılışı, biri bayan iki kişinin tünel içerisinden yürüyerek çıkması, askeri araç konvoyu ve polis ekiplerinin tünel içerisindeki çalışmaları, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Bayraklı Tünelleri İşletme Şefliği’ndeki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler