HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tüp patlaması sonucu panikleyen kadın balkondan atladı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde tüp patlaması sonrası panikleyen bir kadın ikamet ettiği evinin 6. katından atlayarak hayatını kaybetti. Evde bulunan 7 aylık bebeği ise hafif yaralandı.

Merkez Bağlar İlçesi Hatboyu Caddesi 446'ncı sokaktaki Polat Apartmanının 5. katında oturan inşaat işçisi Eyüp-Şükran Timurtaş'ın evinde bugün saat 10.30 sıralarında tüpten sızan gazın oluşturduğu basınç ile patlama meydana geldi.

Merkez Bağlar İlçesi Hatboyu Caddesi 446'ncı sokaktaki Polat Apartmanının 5. katında oturan inşaat işçisi Eyüp-Şükran Timurtaş'ın evinde bugün saat 10.30 sıralarında tüpten sızan gazın oluşturduğu basınç ile patlama meydana geldi. Büyük bir gürültü ile gerçekleşen patlamanın etkisi ile evin kapı ve pencereleri kırılırken, patlama ile şoka giren 35 yaşındaki Şükran Timurtaş, balkona çıkarak kendini aşağı attı. Balkonlarından olayı izleyen komşuların şaşkın bakışları arasında kendini boşluğa bırakan Şükran Timurtaş, düştüğü beton zeminde yaşamını yitirdi. Olayın polise bildirilmesi ile

olay yerine gelen polis ekipleri patlama sırasında evde bulunan 7 aylık Şebin Timurtaş adlı bebeği evden çıkarmak için kapıyı kırarak içeri girdi.
Polis ekipleri patlamanın yaşandığı evde 7 aylık Şebin'i kurtarıp evden çıkarırken, bebek ambulansa konuldu. Patlama sırasında evin oturma odasında bulunduğu belirtilen Şebin bebek, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra evde inceleme yapan ekipler, patlamanın etkisiyle evin camlarının tamamen hasar gördüğünü belirlerken, mutfak kapısı ve buzdolabının yerinden fırlayarak evin koridoruna savrulduğunu söyledi. Olayı öğrenen Timurtaş'ın olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirirken polis onları güçlükle sakinleştirdi. Timurtaş'ın bazı yakınları fenalık geçirirken, baygınlık geçirenler ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi.

Patlamanın meydana geldiği evde yapılan ilk incelemede, mutfak tüpünden sızan gazdan oluşan basınç nedeniyle patlama meydana geldiği belirtilirken, Şükran Timurtaş'ın korku ve panik halinde mi atladığı, yoksa patlamanın etkisi ile mi düştüğü araştırılıyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler