HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk filmi gibi tecavüz

Okuldan çıkıp sevgilisinin evine giden 14 yaşındaki küçük kız, ikram edilenleri yedi ve uyandığında...

Türk filmi gibi tecavüz
Olay, geçen Aralık ayında Bursa'nın Orhaneli İlçesi'nde meydana geldi. İlköğretim okulu 8'nci sınıfa giden İ.Ö.'ye biri ikram ettiği meyve suyuna uyuşturucu ilaç dökerek olmak üzere 2 kez tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan Osman B.'nin yargılanmasına Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı.
Osman B.'nin, ‘Küçük yaştaki kız çocuğuna tecavüz' ve ‘Tehdit' suçlarından 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ifade veren İ.Ö., şunları anlattı:
“Osman ile 7 aylık arkadaşlığımız vardı. Bir gün okulun önüne gelip beni aldı. Birlikte evlerine gitmemizi istedi. Ben de kabul ettim. İkram ettiği bisküviyi yedim, daha sonra içersine ilaç koyduğunu öğrendiğim meyve suyunu içtim. 10 dakika sonra uyumuşum. Kendime gelince belden aşağım çıplaktı ve tecavüze uğramıştım. Kendisine bağırdım. Korkudan kimseye söyleyemedim. Beni ölümle tehdit eden Osman, konuşmamızı istedi. Tehditlerinden vazgeçirmek için bu teklifini kabul ettim. Bu kez hacca giden ve anahtarını bize veren komşumuzun evine gittik. Burada bu kez zorla ikinci kez tecavüz etti. Yaşadıklarımı daha sonra aileme anlattım. Kendisinden şikayetçiyim.”
Mahkemede yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen Osman B., “Hakim bey tecavüz etmedim, kendisini öpmedim bile. Bana neden bu iftirayı atıyor anlamış değilim. Suçsuzum. Masumum” dedi. Dava eksik evrakların beklenmesi için ertelenirken sanığın tahliye istemi kabul edilmedi. Nail
DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler