HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuzla'da piknikte dehşet

Tuzla'da cinnet getiren bir kişi, birlikte yaşadığı kadını çocuklarının gözleri önünde silahla vurarak öldürdü, ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Olay, Tuzla'da Akfırat'taki mesire alanında meydana geldi. İddiaya göre, Şükrü Demiral isimli şahıs birlikte yaşadığı Müzeyyen K. ve kadının çocuklarıyla birlikte pikniğe gitti. Piknikte ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tuzla Akfırat'ta bulunan mesire alanında saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre, Şükrü Demiral beraberindeki Müzeyyen K. ile 41 UC 070 plakalı aracı ile pikniğe geldi.

Burada ikilinin arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Cinnet geçirdiği belirtilen Şükrü Demiral, yanındaki tabanca ile önce Müzeyyen K.'yı daha sonra da kendisini vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Şükrü Demiral ve Müzeyyen K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme Ekipleri bölgede çalışma yaptı. Cesetler savcı incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE VURDU

Cinnet geçiren Şükrü Demiral, çocukların gözleri önünde Müzeyyen K. isimli kadını silahla vurarak öldürdü ardından silahı kendi başına dayayarak intihar etti. Çocukların polis ekiplerine haber vermesiyle ekipler olay yerine geldi. Ekiplerin olayla ilgili incelemeleri ise devam ediyor.

İHA/DHA


En Çok Aranan Haberler