HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uğruna yuvasını terk ettiği kadın kaçınca çatıya çıktı

Adana'da inşaat işçisi 43 yaşındaki İdris Demir, uğruna eşini ve çocuklarını terk edip, birlikte yaşamaya başladığı Suriyeli kadın kendini terk edince, 13 katlı otel inşaatına çıkıp intihara kalkıştı

ADANA, (DHA)- Polis ve itfaiyeyi alarma geçiren İdris Demir, bir saatlik uğraşın ardından ikna edildi.

Olay, merkez Yüreğir İlçesi Sinanpaşa Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinin yanındaki otel inşaatında meydana geldi. İddiaya göre inşaat işçisi İdris Demir, 6 ay kadar önceadı açıklanmayan Suriyeli bir kadına aşık olunca, eşi ve çocuklarını terk etti. İdris Demir, Suriyeli kadına ev açıp, birlikte yaşamaya başladı. İki gün önce Suriyeli kadın "Ailemi ziyaret edip, geleceğim" diyerek evden ayrıldı. İdris Demir, cep telefonundan aramasına rağmen, Suriyeli kadına ulaşamadı. Bir süre sonra da İdris Demir'e "Artık seninle yaşamak istemiyorum" diye mesaj gönderdi. İdris Demir, tüm aramalarına rağmen gönlünü kaptırdığı kadını bulamadı.

İNŞAATA ÇIKIP EŞİNİ ARADI

Terk edilmenin öfkesini yaşayan İdris Demir, saat 12.15 sıralarında 13 katlı otel inşaatının tepesine çıktı. Bir süre etrafı izleyen İdris Demir, terk ettiği eşini arayıp intihar edeceğini ve bulunduğu yeri söyledi. İdris Demir'in inşaattın tepesinde olduğunu öğrenen yakınları, polise ihbarda bulundu. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyeciler, İdris Demir'in bulunduğu bölgede yere hava yastığı açıp, beklemeye başladı. Polisler, İdris Demir'i ikna etmeye çalışırken, olay yerine kızı 22 yaşındaki Fatma geldi. Kaldırıma oturup ağlamaya başlayan genç kızı polisler sakinleştirip, bilgi aldı. Fatma Demir"Babam, bizi terk edip, başka bir kadınla birlikte yaşamaya başladı. Görüşmüyorduk" dedi. Polisler, genç kızı daha sonra babasını ikna etmesi için inşaata çıkarttı. İnşaatın üzerinde yaklaşık bir saat duran İdris Demir, polis ekiplerince ikna edilerek indirildi.

KAVGA ÇIKTI

Bu arada ekipler, çevrede güvenlik önlemi alarak İdris D'yi ikna etmek için dama çıktı. Bu sırada bazı vatandaşların "atla atla" diye bağırması üzerine İdris D'nin akrabası olduğu öğrenilen genç tepki gösterdi. Taraflar arasında yaşanan tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

Ekipler, dini nikahla birlikte yaşadığı yabancı uyruklu ikinci eşinin evi terk etmesi üzerine çatıya çıktığı öğrenilen İdris D'yi ikna ederek binadan indirdi. Kısa süreli baygınlık geçiren eylemciye sağlık ekipleri müdahale etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler