HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversiteli kıza kapkaççı şoku!

Antalya’da motosikletli 2 kapkaççı, üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Merve Okutan’ın çantasını alıp kaçmak istedi. Kapkaççılar, çantasını vermemek için direnen Okutan’ı yerde sürekledi.

Olay, saat 16.10 sıralarında Kepez İlçesi, Kültür Mahallesi 3883 Sokak’ta meydana geldi. Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Merve Okutan, okuldan çıktıktan sonra kaldırımda yürümeye başladı.

Bu sırada arkadan yaklaşan motosiklet üzerindeki 2 kişi, Okutan’ın çantasını alıp kaçmak istedi. Kapkaççılar, çantasını vermemek için direnen Okutan’ı yerde birkaç metre sürükledikten sonra, çantayı alamadan kaçtı.

Dizinden ve ellerinden yaralanan Merve Okutan, olayın şokunu atlatamadığını belirterek, "Okuldan çıktım eve gidiyordum. Kaldırımda yürürken arkamdan bir motosiklet yaklaştığını fark ettim. Kendimi korumaya alıp çantamı sıkıca tutup vermedim. Ancak bu kez beni yerde sürükleyip yaraladılar" diye konuştu.

Olay yerine çağrılan ambulansta ayakta tedavisi yapılan Okutan’ın verdiği bilgiler doğrultusunda operasyon başlatan polis, eşkale uyan iki kişiyi yakalayıp gözaltına aldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler