HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversiteli kızları taciz ettiği öne sürülen 70 yaşındaki kişi gözaltına alındı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, arkadaşlarıyla buluşmaya giden iki üniversite öğrencisine sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen 70 yaşındaki A.B., gözaltına alındı.

Üniversiteli kızları taciz ettiği öne sürülen 70 yaşındaki kişi gözaltına alındı

Olay, saat 23.30 sıralarında İstasyon Meydanı yakınlarında meydana geldi.

Arkadaşları ile buluşmak için bir kafeteryaya giden üniversite öğrencisi iki genç kızı takip eden, A.B.,iddiaya göre, "Benimle birlikte olur musunuz, ne kadar para isterseniz veririm" dedi. Bu sözler üzerine kızlar, çığlık atıp yardım istedi. Bu sırada devriye görevi yapan trafik polisleri, olaya müdahale edip A.B.'yi gözaltına aldı.

Polis merkezine götürülen A.B.'nin ilk ifadesinde iddiaları kabul etmediği belirtildi.

CİNSEL SALDIRI ZANLISI YAKALANDI

Öte yandan nitelikli cinsel saldırı suçundan 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir başka şahıs, Konya-Antalya kara yolunda yakalandı.

Konya-Antalya kara yolu Manavgat Hacıobası mevkiinde jandarma ve polis ekiplerinin ortaklaşa yol kontrolü aralıksız devam ediyor. Konya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki araçlar durdurularak didik didik aranırken çeşitli suçlardan aranan çok sayıda şahıs yakalanıyor.

Ekiplerin, pazartesi ve salı günü yaptıkları kontrollerde Manavgat 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından nitelikli cinsel saldırı suçundan 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.A. ve İstanbul Küçükçekmece’de hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.Ş. yakalandı. İ.A ve G.Ş, işlemlerin ardından Alanya Cezaevine teslim edildi.

Diğer taraftan 2 gün içerisinde yapılan kontrollerde ayrıca 8 yoklama kaçağı ile haklarında yakalama kararı bulunan 7 kişinin yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

DHA/İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler