HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversiteli Safinaz, İstanbul’dan Kars’a geldiği gün öldü

Kafkas Üniversitesi İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencisi Safinaz Öretmen (27), kaldığı yurtta fenalaştı.

Üniversiteli Safinaz, İstanbul’dan Kars’a geldiği gün öldü

Arkadaşlarına "Nefes alamıyorum" diyen genç kız, ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Safinaz Öretmen’in ölümü arkadaşlarını derinden üzdü.

Bitlis’in Hizan İlçesi’ne bağlı Koçyiğit Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve ailesi ile İstanbul’da oturan Safinaz Öretmen, yarı yıl tatilinin sona ermesi üzerine İstanbul’dan otobüsle bu sabah Kars’a geldi. Kafkas Üniversitesi kampüsünde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu kız öğrenci yurduna giden Safinaz Öretmen, burada arkadaşları ile kuçaklaştı. Yurttaki odasında bir ara "Nefes alamıyorum" diye rahatsızlığını dile getiren Safinaz Öretmen fenalaştı. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine gelen 112 ambulansıyla Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Safinaz Öretmen’in yolda yaşamını yitirdiği belirlendi.

Hastane önünde toplanan arkadaşları Safinaz’ın ölüm haberiyle yıkıldı. Safinaz Öretmen’in kesin ölüm nedenenin belirlenmesi için cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler