HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversitelilerin otomobil baraja düştü: 1 ölü

Kırklareli'nde üniversiteli öğrencilerin bulunduğu el freni çekilmeyen otomobilin kayarak baraja düşmesi sonucu sürücü 21 yaşındaki Güvenç Boncuk boğularak öldü.

Üniversitelilerin otomobil baraja düştü: 1 ölü

Yaralanan kız arkadaşı 20 yaşındaki Rabia Göktekin yüzerek kurtulmayı başardı.

Kaza, Kırklareli Barajı'ndaki Çağlayan Mevkii'nde meydana geldi. Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi Güvenç Boncuk, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık 1’nci sınıf öğrencisi kız arkadaşı Rabia Göktekin’i yanına alarak bugün saat 12.00 sıralarında, 39 AC 706 plakalı otomobille Kırklareli Barajı Çağlayan Mevkii'ne gitti. Aracı baraj kenarına park eden Boncuk ve Göktekin, daha sonra sohbet etmeye başladı. Otomobil, el freninin çekilmemesi nedeniyle hareket ederek baraja düştü. Kazada yaralanan ve araçtan kendi imkanıyla çıkan Göktekin, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bunun üzerine polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekibinin kurtarma çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine çalışmalara İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Su Altı Gurup Amirliği ekiplerince devam edildi. Çalışmaları, Güvenç Boncuk’un babası Gürcan Boncuk ve yakınları da gözyaşları içinde izledi.

Ekipler, uzun süren çaba ardından ulaştıkları Güvenç Boncuk’un cesedini karaya çıkardı. Boncuk’un cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından morga konulurken, kazada yaralanan Rabia Göktekin’in Kırklareli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı bildirildi. Baraja düşen otomobil ise vinçle çıkarıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler