HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü restoran sahibini vuranlar yakalandı

Sütlüce’de ünlü restoranda fazla hesap gelmesi yüzünden çıkan kavga sonucu restoran sahibi Kemal Sara’nın öldürülmesiyle sonuçlanan olayın failleri olduğu iddia edilen 2 kişi yakalandı

Olaydan sonra kaçtıkları Balıkesir’den cenaze için geri döndükleri İstanbul’da polise yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Aynı olayla ilgili bir ay önce yakalanan bir şüphelide tutuklanmıştı.

Sütlüce Mahallesi , Karaağaç Caddesi 86 numarada bulunan Sadrazam Kemal Restoranı'nın önünde 11 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen olayda fazla hesap yüzünden çıkan tartışma cinayetle bitmişti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre müşteri olarak içerde bulunan Aydın T.(46) kendisine fazla hesap gelince içerde bulunan görevlilerle tartışmıştı. Daha sonra olay yerine oğlunu ve arkadaşlarını çağıran Aydın T. ile restoran çalışanları arasında kavga yaşanmıştı. Kavga sırasında restoran sahibi Kemal Sara ile bir çalışanı tabancayla vurularak yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kemal Sara hastanede hayatını kaybetmişti.

CENAZEYE GELİRKEN YAKALANDILAR

Olaydan sonra polis tarafından başlatılan soruşturmada polis olaya karışan şüphelilerden Süleyman B.’yi geçtiğimiz ay gözaltına almıştı. Süleyman B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Olayı soruşturmaya devam eden ekipler diğer şüphelilerden Anıl Uğur T. ile Akın T.’nin bir cenaze için İstanbul’a geleceklerinin tespit etti.

Çamlıca gişelerde önlem alan dedektifler iki kardeşi gözaltına aldı. Şüphelilerden Anıl Uğur T.’nin daha önceden yağma, gasp ve uyuşturucu bulundurmak, ruhsatsız silahbulundurmak suçlarından polise geliş kaydı olduğu tespit edildi.

POLİS BİR KİŞİYİ ARIYOR

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken, polis Aydın T.’yi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler