HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak’ta kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Uşak'ta meydana gelen kazada, araçtan fırlayan yaralıları karayolunda seyir halindeki araçların ezmesi sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

UŞAK (CİHAN)-Kaza, Uşak - Banaz karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uşak'tan Banaz yönüne seyir halinde olan Ali Aydın idaresindeki 64 FD 441 plakalı otomobil, benzinlikten ana yola kontrolsüz şekilde çıkan Cemil Sağır idaresindeki 64 FK 102 plakalı kamyona çarptı. Çarpışmanın şiddeti ile savrulan kamyon ve otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan 3 kişiden sürücü Ali Aydın ve Mustafa Yılmaz emniyet kemerleri takılı olmadığı için araçtan yola fırladı. Havanın karanlık olması nedeniyle arkadan gelen bazı araçların yola savrulan iki kişiyi fark etmeyerek üzerinden geçtiği iddia edildi. Otomobil şoförü Ali Aydın ile yanında bulunan Mustafa Yılmaz ezilerek feci şekilde hayatlarını kaybederken, otomobilde yolcu olan Selim Yazıcı ve kamyon sürücüsü Cemil Sağır ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Cumhuriyet savcısının kaza yerinde yaptığı incelemelerden sonra hayatını kaybedenlerin parçalanan cesetleri Banaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili polis inceleme başlattı.

CİHAN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler