HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak’ta kaza: 3 ölü, 2 ağır yaralı

Uşak'ta, yoğun sis yüzünden meydana gelen kazada, üç kişi öldü, iki kişi de ağır yaralandı.

Adana'dan İzmir'e cenazeye giden akrabalar, Uşak İzmir karayolunun Uşak Üniversitesi kavşağında saat 07:00 sularında park halindeki kamyona arkadan çarparak kaza geçirdi.

Sain Ekin idaresindeki 06 EV 5768 plakalı araç Uşak Üniversitesi kavşağına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bariyerlere vurdu sonra yol kenarında park halindeki 45 VR 549 plakalı Yüksel Ş.'ye ait kamyona arkadan çarptı. Çarpma sonucu araçta bulunan Kazım Ekin, Hamit Ekin, Halise Ekin araç içerisinde sıkışarak can verirken, sürücü Sain Ekin ve amcaoğlu İzzet Ekin de ağır yaralı olarak Uşak'taki hastanelere kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan İzzet Ekin'in babası İzmir'de vefat etti. Cenazeye katılmak için dün gece 21:00 sularında Adana Seyhan'dan Sain Ekin'in kullandığı 06 EV 5768 plakalı araçla akrabalar yola çıktı. Sürücü Sain Ekin,babası Kazım Ekin, sürücünün kayınpederi Hamit Ekin, kayınvalidesi Halise Ekin ve amcaoğlu İzzet Ekin Afyon'a kadar durmadan gittiler. Akrabalar sabaha karşı 1-2 saat dinlendikten sonra tekrar yola devam etti. Gece sabaha kadar yoğun sis altında olan Uşak'a gelen acılı aile, Uşak Üniversitesi kavşağında sis, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kazaya karıştı. Ekin, kazada üç yakınını kaybetti.

Kazadan ağır yaralı kurtulan Sain Ekin ambulansla götürüldüğü Uşak Medical Park Hastanesinde tedavi altına alınırken, önce babasını sonraakrabalarını kaybeden İzzet Ekin de Uşak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Savcının incelemesinden sonra hayatını kaybedenler Uşak Devlet Hastanesi morguna taşındı. Kamyon sürücüsü ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Kaza sonrası Uşak İzmir yolu trafiğe kapanırken, yolun sağ tarafında tarla içerisinden yol açılarak diğer sürücüler kontrollü olarak geçiş sağladı. (İHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler