HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak'taki 2 kişinin öldüğü alacak kavgası zanlıları adliyede

Uşak'ta alacak meselesinden çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kavganın ardından, polis tarafından gözaltına alınan aynı aileden 1'i kadın 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Uşak'taki 2 kişinin öldüğü alacak kavgası zanlıları adliyede

Dün saat 14.30 sıralarında Okan Bürcü, Kudret Bürcü, Tevfik Bürcü ve Şengül Bürcü, Dikilitaş Mahallesi 5'inci Yağmur Sokak'taki Sultan Güler'in (55) evine misafirliğe gitti. Sohbet ettikleri sırada M.E. (33), ağabeyi H.E., annesi D.E. (64) de Güler'in evine geldi. Güler'e misafir olan her iki ailenin fertleri arasında, aralarındaki alacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın uzaması üzerine M.E., belindeki tabancasını çıkartıp, kurşun yağdırdıktan sonra annesi ve ve ağabeyiyle evden kaçtı. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle ağır yaralanan Tevfik Bürcü ve Şengül Bürcü olay yerinde yaşamını yitirirken, Okan Bürcü, Kudret Bürcü ile bacağından vurulan ev sahibi Sultan Güler hastaneye kaldırıldı. Okan Bürcü ve Kudret Bürcü Uşak Devlet Hastanesi, Sultan Güler ise Medical Park Uşak Hastanesi'nde tedaviye alındı. Okan Bürcü ve Kudret Bürcü'nün durumlarının ağır olduğu, hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Polis, şüpheli M.E., ağabeyi H.E. ve annesi D.E.'yi suç aleti tabanca ile yakalayıp, gözaltına aldı.

Polisteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Kelepçeli olarak adliyeye sevk edilen anne D.E. ekip otosuna bindirilirken "Dayanamam sana kuzum, kıyamam sana kuzum" diyerek, ağladı. Şüphelilerden M.E.'nin polisteki ifadesinde ağabeyi ve kendisine borcu olan Kudret Bürcü'yü çıkan tartışma üzerine öldürdüğünü itiraf edip, "Korkutmak amacıyla rastgele ateş ettim. Amacım öldürmek değildi" dediği öğrenildi.

Öte yandan yaralılardan Güler'in tedavisin ardından bugün taburcu edildiği bildirildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler