HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak'taki yarı çıplak cesedin kimliği tespit edildi

Uşak merkeze bağlı Sorkun köyü sınırları içinde, Paşacıoğlu köyü yolu üzerinde 24 Kasım 2013 günü bulunan yarı çıplak erkek cesedinin, 34 yaşındaki Birhan Dinçer'e ait olduğu tespit edildi.

UŞAK (CİHAN)- Kolunda dövme olan cesedin teşhisi için jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, fotoğrafları GBT arşivlerindekilerle karşılaştırıldı. Benzer fotoğraflardan yola çıkan güvenlik güçleri, belirledikleri bir kişinin Sivaslı ilçesi Ketenlik köyünde oturan ailesine ulaştı. Baba Ahmet Dinçer, anne Zülfiye Dinçer ve ağabey Durmuş Dinçer'e gösterilen fotoğraflardan yapılan teşhisle ölen kişinin Birhan Dinçer olduğu anlaşıldı. Dinçer'in bir deri fabrikasında gergici olarak çalıştığı, Atatürk Mahallesi'ndeki bir evde yalnız yaşadığı öğrenildi. Ailesi, cenazeyi İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan teslim almaya gitti. Olayla ilgili çok yönlü araştırma başlatıldı.

Mantar toplamak için dağa çıkan köylüler, yolun sağ tarafında, üzerinde sadece iç çamaşırı ve çorap bulunan bir erkeğin yattığını görerek durumu güvenlik güçlerine bildirmişti. Bölgeye giden jandarma ekipleri, şahsın ilk belirlemelere göre 25-30 yaşlarında olduğunu ve boğularak öldürüldüğünü tespit etmişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler