HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üst geçitte intihar girişimi

İzmir'in Konak İlçesi'nde, zabıta ekiplerinin seyyar olarak su satmasını engellediğini belirten 63 yaşındaki M.K., Konak Pier önündeki üstgeçide çıkıp intihar girişiminde bulundu.

Üst geçitte intihar girişimi

Bir elinde çakmak diğer elinde de benzin dolu pet şişe bulunduran M.K.'yı gören bazı kişiler, cep telefonlarıyla özçekim (selfie) yaptı. Bölgede görevli bir trafik polisi, bir türlü ikna olmayan M.K.'yı yakalayıp etkisiz hale getirdi.

Olay, Konak İlçesi Konak Pier adlı alışveriş merkezi önündeki yaya üstgeçidinde bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Üstgeçidin korkuluklarında bir kişinin intihar girişiminde bulunduğunu görenler polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada bölgede görev yapan bir trafik polisi de M.K.'yı ikna etmeye çalıştı. Ancak M.K. yanına kimseyi yaklaştırmadı. Sağlık görevlileri hazırda beklerken itfaiye ekipleri de hava yastığı açmak için çalışma başlattı.

ÖZÇEKİM YAPTI

Üstgeçidi kullanan bir genç, intihar girişiminde bulunan M.K.'yı görünce hemen cep telefonuna sarılıp arkasına M.K.'yı alarak özçekim yaptı, bazı kişiler de cep telefonlarıyla yaşananları görüntüledi. Bir türlü ikna edilemeyen M.K.'nın dalgınlığından faydalanan trafik polisi, yaşlı adamı yetkisiz hale getirip çıktığı yerden indirdi. Elindeki çakmak ve benzin dolu pet şişe alınan M.K., "Zabıtalar Kordon'da su satmama izin vermiyor. Ekmek parası kazanıyorum" diyerek intihar girişiminin nedenini anlattı. Sağlık ekiplerinin kontrolünden geçirilen M.K., ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler