HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üvey annesinin cesediyle yunus timlerine yakalandı

Bursa'da üvey annesini öldürüp gömecek yer arayan genç uyuşturucu kontrolü yapan yunus timlerine yakalandı

Bursa'da, evden gönderilmek istemesinden sorumlu tuttuğu üvey annesini telle boğarak öldürdükten sonra yanına 2 arkadaşını alarak cesedi 13 saat otomobilin bagajında gezdiren genç, uyuşturucu kontrolü yapan Yunus timleri tarafından durduruldu. Gençlerin hareketlerinden şüphelenen ekipler, otomobilde arama yaparak vahşeti gün yüzüne çıkarttı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Maruf Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'da annesiyle birlikte yaşayan D.D. (23), üvey babası ile geçinemeyince, 8 ay önce Bursa'ya babasının evine geldi. D.D., babasının dini nikahlı eşi Özlem Yıldız (46) ile sürekli tartışma yaşayınca, babası önceki gün gence İstanbul'a gitmesini söyledi. İşsiz olan D.D., evden ayrılmasından sorumlu tuttuğu Yıldız ile dün sabah yeniden tartışmaya başladı. Yıldız'ı evvela elle boğmaya çalışan D.D., daha sonra eline geçirdiği telle boğarak öldürdü. Üvey annesinin kolundaki bir bileziği alan genç, cesedi battaniyeye sarıp otomobilin bagajına koyduktan sonra evden ayrıldı. Ardından arkadaşları H.Ç. ve K.D. ile buluşan genç, cesedi gömmek için yer aramaya başladı.

BİLEZİĞİ BOZDURDU, KAZMA KÜREK ALDI

Bu sırada bir kuyumcuya giden D.D., bileziği bozdurduktan sonra kazma ve kürek aldı. Uludağ'ın eteklerinde dolaşan ve uygun yer bulamayan genç ve arkadaşları havanın kararmasını bekledi. Merkez Yıldırım ilçesi Doğu Garajı mevkiinde gezerken uyuşturucu kontrolü yapan Yunus timleri, şahısların gezdiği otomobilden şüphelendi. Aracı durduran ekipler, gençlerden bagajı açmasını istedi. Anahtarının olmadığını ve yolunu kaybettiğini iddia eden D.D., bagajı açmak istemedi. Ekipler, şahsın bu hareketleri üzerinden aracı arayarak anahtarı buldu. Bagajı açtıklarında vahşetle karşılaşan ekipler, şüphelileri gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden D.D, arkadaşları ile birlikte cesedi atmak için yer aradıklarını söyledi. Yıldız'ın cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, polis olayla alakalı tahkikat başlattı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler