HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuştucu çetesinin müşteri defteri ele geçti

BURSA'nın Merkez Yıldırım İlçesi'nde bir işhanının en üst katındaki büroya baskın yapan polis 220 gram metamfetamin, 5 ruhsatsız tabanca, 6 bıçak ve hassas terazi ele geçirdi.

Uyuştucu çetesinin müşteri defteri ele geçti

(DHA) - Binada bulunan çelik kasayı açan polis, burada çetenin uyuşturucu sattığı müşterilerin kaydedildiği defter buldu. Müşteri listesinde kişilerin adları, aldıkları uyuşturucu miktarı ve borçlarının yazıldığı belirlendi. Gözaltına alınan H.S., E.A., İ.A. ve R.Y. mahkemece tutuklanırken, polis listedeki 30 kişiyi arıyor.

Merkez Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Duaçınarı Mahallesi'nde bir iş hanının en üst katındaki büroda, 'Çeçen Çetesi' adlı suç örgütünün uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarını aldı. Ekipler, önceden belirlenen adrese gece saatlerinde operasyon düzenledi.

KAPILARI KİLİTLEDİLER

Polisleri gören şüpheliler, iş hanının giriş kapısını ve bürolarının kapısını kilitledi. Binaya kilidi kırarak giren polis, 4'ncü katta bulunan büroda çete elebaşı olduğu öne sürülen H.S.(34), arkadaşları E.A. (32), İ.A. (32) ve R.Y. (37) gözaltına alındı. Büroda ve şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda 220 gram metamfetamin, 5 ruhsatsız tabanca, 6bıçak ve hassas terazi ele geçirildi.

ÇELİK KASADA MÜŞTERİ DEFTERİ

Polis daha sonra büroda bulunan çelik kasayı açtı. Kasadan, 5 bin lira ile şüphelilerin uyuştucu sattıkları kişilerin isim, cep telefonları ve aldıkları uyuştucunun miktarı ile borçlarının yazılı olduğu defteri buldu.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan 4 kişi, 'uyuşturucu ticareti yapmak', 'çıkar amaçlı suç örgütü kurmak' ve 'ruhsatsız silah taşımak' suçlarından çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Polis, operasyonda ele geçirilen defterde adları yazan 30 uyuşturucu müşterisini arıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler