HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuşturucu batağına düşen kıza kaymakamdan destek

Alanya İlçesi'nde uyuşturucu madde batağına düşen 15 yaşındaki C.Ş.'nin yardım çağrısına Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'den cevap geldi.

Uyuşturucu batağına düşen kıza kaymakamdan destek

Kaymakam Tanrıseven, C.Ş.'ye gerekli yardımlar için çalışma başlattıklarını açıkladı.

Alanya'da yaşayan ve 2 yıldır uyuşturucu madde kullanan C.Ş.'nin yardım çağrısı üzerine açıklama yapan Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, genç kıza gerekli yardımın yapılacağını belirtti. Arkadaş ortamında alıştığı uyuşturucudan kurtulmak isteyen genç kızın tedavisinin yapılacağını vurgulayan Kaymakam Tanrıseven, "Öncelikle Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne talimat verdik. Onunla gerektiği şekilde ilgilenecekler. Görevli arkadaşlarımız hastanın sağlığına kavuşması için ne varsa yapacak" dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi başta olmak üzere uyuşturucu ve alkol kullanımı konusunda ilçede çalışmalar yaptıklarını aktaran kaymakam Tanrıseven, "Genç yaşta uyuşturucu ve alkol kullanımının önüne geçmek istiyoruz. Bu batağın esaretinden kurtulmak isteyenlere Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nden ve polisten gerekli desteği her daim sağlayacağız" diye konuştu.

Alanya'nın Cikcilli Mahallesi'nde annesi 41 yaşındaki A.D. ile birlikte oturan 4 kardeşin en küçüğü C.Ş., yaklaşık 2 yıl önce bir eğlence merkezinde tanıştığı arkadaş grubu yüzünden uyuşturucuya başlamış, bu sürede çeşitli uyuşturucular kullanan C.Ş., bu bataktan kurtulmak için tedavi görmek istediğini açıklamıştı. Uyuşturucu yüzünden ortaokul ikinci sınıfta okulu bıraktığını anlatan C.Ş., "Kurtulmak, tedavi olmak istiyorum. Nefes alamıyorum ve gittikçe kötüleşiyorum" demişti.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler