HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuşturucu kullanıp hırsızlık yapmış

ADANA'da uyuşturucu kullandıktan sonra 3 evde hırsızlık yaptığı iddia edilen 19 yaşındaki Ramazan Gökaslan, kaçarken gizlendiği bir evin bahçesinde yakalandı.

Uyuşturucu kullanıp hırsızlık yapmış

(DHA) - Merkez Yüreğir İlçesi'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan Suriye uyruklu Ahmet Herkuş, sabah saatlerinde evinin oturma odasından gelen seslere uyandı. Yatak odasından çıkan Herkuş, hırsızlık için eve giren Ramazan Gökaslan ile burun buruna geldi. Kısa süren şaşkınlık sonrasında bağırarak çevreden yardım isteyen Ahmet Herkuş, bu sırada Ramazan Gökaslan'ın üzerine atladı. Boğuşma sırasında Ramazan Gökaslan, ev sahibinin elinden kurtulup sokağa fırladı. Ahmet Herkuş da hırsızlık zanlısının arkasından koştu.

Olay yerine kısa sürede gelen ekipler ve Ahmet Herkuş'un ara sokaklarda yaptığı aramalar sonrasında zanlı Ramazan Gökaslan, bir evin bahçesinde saklanırken yakalandı. Uyuşturucu kullandığı belirlenen Ramazan Gökaslan'ın üzerinde yapılan aramada, 2 bilezik, 2 tespih, 2 cep telefonu ile 100 TL para ve 2 paket esrar ele geçirildi. Hırsızlık Büro Amirliği'ne götürülen Ramazan Gökaslan'ın yapılan sorgusunda, gece 2 eve daha girdiğini, üzerinde bulunan telefon ve bilezikleri o evlerden aldığını itiraf etti.

Uyuşturucunun etkisiyle ayakta durmakta zorlanan Ramazan Gökaslan, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler