HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuşturucu operasyonu!

Samsun polisinin 7 ilde düzenlediği eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan, aralarında Samsunsporlu bir yöneticinin de bulunduğu 8 kişi tutuklandı.

SAMSUN (İHA) - Samsun polisinin 7 ilde düzenlediği eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan, aralarında Samsunsporlu bir yöneticinin de bulunduğu 8 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'nin 9 ay süren teknik takip sonucu 3 gün önce Samsun'un Tekkeköy ve Kavak ilçeleri, Sinop'un Gerze ilçesi, Muğla'nın Bodrum ilçesi, Adana, Şanlıurfa ve Van'da bulunan çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon kapmasında Samsunsporlu yönetici Y.K. (50) ile R.I. (62), B.Ö. (37), S.A., S.K. (43), V.Ş. (31), M.K., Ö.A. (53), Y.B. (38) ve A.U. (33), "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ithal etmek, ülke içinde satmak, başkasına vermek, sevk etmek, satın almak ve bulundurmak" suçlarından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 3 adet ruhsatsız tabanca ve 15 gram toz esrar ele geçirildi. 9 ay süren teknik takip sonucu daha önce yakalanan ve tutuklanan şahıslarla birlikte söz konusu

operasyon kapsamında toplam 1 kilo 750 gram toz esrarın ele geçtiği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında olayla ilgili dün C.A.(23), Bitlis'te yakalanarak Samsun'a getirildi. C.A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilerek savcıya ifade verdi. Operasyonu yöneten savcı, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne giderek gözaltında bulunan diğer şüphelilerin ifadelerini sabaha kadar burada aldı. Savcıya dün gece ifade veren S.A. ve M.K. ile bugün ifade veren C.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Aralarında Samsunsporlu yönetici Y.K.'nin de bulunduğu 8 kişi ise tutuklanmaları talebiyle Emniyet Müdürlüğü'nden Samsun Adliyesi'ne götürülerek nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 8 kişi tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler