HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuşturucu operasyonunda 7 tutuklama

Denizli'de düzenlenen operasyonda 11 kilo esrar ve 20 gram eroin ile yakalanıp gözaltına alınan 8 kişiden, PTT'de kurye görevlisi olarak çalışan R.D.'nin de de aralarında bulunduğu 7'si tutuklandı

Uyuşturucu operasyonunda 7 tutuklama

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir süre teknik ve fiziki takibe aldığı uyuşturucu satıcılarına yönelik geçen 21 Ekim'de operasyon başlattı. Honaz ilçesinde başlatılan operasyon kapsamında ilk olarak PTT kuryesi olarak çalışan R.D. motosikletiyle esrar taşırken suçüstü yakalandı. Motosikletteki çantada yapılan aramada paket içinde 20 gram eroin ile 1 kilo esrar ele geçirildi. R.D. gözaltına alınırken, operasyonu genişleten polis, uyuşturucu sattıkları belirlenen 7 kişiyi daha Denizli'de gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda 10 kilo daha esrar ele geçirildi. Şüphelilerin esrarı, narkotik köpekleri tarafından fark edilmemesi için özenle paketleyip, saklandığı ortaya çıktı.

Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.D.'nin de aralarında bulunduğu 7'si tutuklandı. Diğer 1 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler