HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuşturucu satıcılarının kameralı önlemi işe yaramadı

Adana polisi, müşterilerine çay ile birlikte kokain, esrar ve uyuşturucu hap servisi de yaptıkları öne sürülen bir kahvehaneye baskın düzenledi.

Uyuşturucu satıcılarının kameralı önlemi işe yaramadı

Polis baskınına karşı güvenlik kameralarıyla izlenen sokaktaki kahvehaneye şok baskınla yakalanan 8 uyuşturucu satıcısı tutuklandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Sucuzade Mahallesi'nde bir kahvehanede uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisini alan Uyuşturucu Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotimler, akşam saatlerinde operasyon için harekete geçti. Demir kapı, parmaklık ve cam vitrini olan kahvehaneye girmek isteyen ekipler, kilit engelini aşabilmek için koçbaşı adı verilen özel yapım balyozu kullandı. Koçbaşı ile vurduğu kapıyı açamayan Narkotim polisi, cama yöneldi. Koçbaşı darbesi ile kırılan camın arkasının demir sac ile kaplı olduğu ortaya çıktı.

ÇATIDA ÖNLEM ALDI

Ekipler kahvehanenin kapısını kırıp içeriye girmeye çalışırken, binanın etrafını saran timler de zehir satıcılarının kaçışını önlemek için çatıya çıktı. Binayı tamamen sarıp, kilidi de kırdıktan sonra kahvehaneye giren timler, bölgedeki 4 sokağı görecek şekilde kurulmuş kamera sistemiyle karşılaştı. Uyuşturucu satıcılarının polis baskınını önceden fark etmek için kurdukları sistemi etkisiz hale getiren polis, kahvehanede yaptığı aramada, 38 paket kokain, 78 paket esrar ve 2 bin 100 lira ile ruhsatsız 4 pompalı tüfek ele geçirdi. Ekipler, 6 zehir satıcısını gözaltına aldı. Aynı operasyonun devamında gerçekleştirilen baskınlarda 5 kişi daha yakalandı. Şüphelilerin 8'i ifadelerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı, 3 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler