HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuşturucu şebekesinin 'ana kraliçesi' tutuklandı

Adana Merkez Seyhan ve Yüreğir İlçelerinde 30 Mayıs'ta 8 mahallede 15 adrese şafak baskını yapan polis uyuşturucu satıcısı 3'ü kadın 15 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan operasyonlarda yakalanan ve kendini 'Ana Kraliçe' diye tanıtan Meltem A.'nın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda 15 kilo esrar, bin 200 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda yakalanan ve kendini 'Ana Kraliçe' diye tanıtan Meltem A.'nın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

'BEN ANA KRALİÇE'YİM

Merkez Seyhan ve Yüreğir İlçelerinde 30 Mayıs'ta 8 mahallede 15 adrese şafak baskını yapan polis uyuşturucu satıcısı 3'ü kadın 15 kişiyi gözaltına aldı. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda 15 kilo esrar, bin 200 uyuşturucu hap ele geçirildi. Sorgularının ardından 15 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adliye giderken gazetecilere 'Ben Ana Kraliçe'yim. Ana Kraliçe yakalandı' diyen Meltem A.'nın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklanırken 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler