HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuşturucu şüphelisi polisle çatıştı: 1 ölü, 1 polis yaralı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, şüphe üzerine durdurulan bir araçtan ateş açılması üzerine çıkan çatışmada 1 polis memuru yaralandı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Peyas Mahallesi’nde şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Ancak araçtan polislere ateş açıldı. Daha sonra araçta bulunanlardan biri öldürüldü, diğer saldırgan kaçarken yakalandı.

Diyarbakır'da narkotik polisi ile takip ettiikleri şüpheli arasında çatışma çıktı. İzlendiğini anlayınca ateş açan şüpheli çatışmada yaşamını yitirirken, 1 polis de yaralandı.

Olay bu akşam saat 22.00 sıralarında Kayapınar İlçesi Peyas Mahallesi'nde meydana geldi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne Bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri iddiaya göre uyuşturucu ticareti yaptığı şüphesiyle bir kişiyi takip etmeye başladı. İzlendiğini fark eden şüphelinin polislere ateş açmasıyla çatışma çıktı. Açılan ilk ateşle birlikte bir polis yaralanırken, şüpheli ise vurularak olay yerinde öldü.

Polisle çatışan saldırgan yakalandı

Diyarbakır'da bir polisin yaralandığı, bir saldırganın da öldürüldüğü çatışmanın ardından kaçan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde şüpheli bir araç durduruldu. Araçtan açılan ateş sonucu bir polis memuru yaralandı. Araçta bulunan iki saldırgandan biri öldürülürken, kaçan diğer saldırgan düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yaralanan polis memuru özel bir hastanede tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

DHA/AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler