HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Valilik önünde havaya ateş açtı

Muğla Valiliği'nin 20 metre önündeki Cumhuriyet Meydanında Naci Gölge isimli vatandaş borçları nedeniyle girdiği bunalım sonrası silahıyla 7 el ateş açtı.

MUĞLA (İHA) - Olayda, ölen ya da yaralanan olmadı. İddiaya göre; 33 bin TL ev kredisi alan Naci Gölge, borçlarını ödeyemediği için borçlarına karşılık evinin alındığını ileri sürdü. Bunalıma giren Gölge, 48 NL 326 plakalı motosikleti ile Cumhuriyet Meydanına gelerek motorunu durdurdu. Kafasında kask olan Gölge, kaskını çıkardıktan sonra 9 milimetre çapındaki Ruger marka silahı ile 7 el havaya ateş açtı. Meydanda seyir halinde olan ve çevredeki kafeteryalarda oturan vatandaşlar silah sesleri ile irkilirken, meydanda görevli polis memurları Naci Gölge’'yi ikna için yanına gitti.

Olay yerine gelen Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Uğur Çaylak, Naci Gölge ile yaptığı konuşmanın ardından silahlı eylemci silahını teslim etti. Gölge, Asayiş Şube Müdürü Uğur Çaylak ile birlikte emniyete götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından olay yeri güvenlik şeridi ile kapatıldı. Biri motosikletin üzerinde olmak üzere 7 boş mermi kovanı bulundu. Naci Gölge’nin polisteki ifadesinin devam ettiği öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler