HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Videolu şantaj intihara sürükledi

Karabük'te, kendini asarak yaşamına son veren 50 yaşındaki Salim Akgün'ün, erkek arkadaşıyla ilişkiye girerken çekilen görüntülerle kendisine şantaj yapıldığı için intihar ettiği ortaya çıktı.

Videolu şantaj intihara sürükledi

Salim Akgün'ün, intihardan önce not bırakarak kendisinden görüntü karşılığında para istediğini iddia ettiği 2 arkadaşı gözaltına alındı.

Eflani İlçesi'ne bağlı Çalı Kahvesi Köyü'nde yaşayan evli ve 6 çocuk babası TIR şoförü Salim Akgün, dün akşam saatlerinde Karabük'te bir arkadaşına ait evde kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi. Arkadaşının haber vermesiyle gelen polisin yaptığı incelemede Akgün'ün, intihar etmeden önce not bıraktığı belirlendi.

Akgün'ün notta, 28 yaşındaki Emre Ö. ile ilişkiye girerken 45 yaşındaki Ergün Ö.'nün gizlice görüntülerini çektiğini ve bu görüntülerle kendisini tehdit edip 2 bin liralık senet imzalatarak şantaj yaptıklarını ileri sürdü. Akgün'ün, intiharından sorumlu tuttuğu Emre Ö. ve Ergün Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlıların, daha önce de aynı yöntemle İ.A'ya şantaj yaptıkları belirlendi. 2 şüpheli, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Salim Akgün'ün cesedi ise otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler