HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yabancı uyruklu kadınlara fuhuş tuzağı

İrtibata geçtikleri yabancı kadınları, yüklü para kazanma vaadiyle kandırıp İstanbul'a getiren fuhuş çetesi çökertildi.

Yabancı uyruklu kadınlara fuhuş tuzağı

Çetenin elebaşları Çetin Y. ile M.B.'nin yıllar önce bünyesinde bulundukları fuhuş çetesinde tanıştıkları çete çökertilince evlenip kendi çetelerini kurdukları ortaya çıktı.

Milliyet'in haberine göre, İstanbul'da elebaşları kadın olan iki fuhuş çetesi çökertildi. Kadın elebaşlarının; irtibata geçtikleri yabancı kadınları Türkiye'ye yüklü miktarda para kazanma vaadi ile hasta bakıcı veya model olarak çağırdıkları ortaya çıktı. Erkek çete üyelerinin ise genç kadınların çaresizliklerinden yaralanarak önce tecavüz ettiği daha sonra tehdit ve şantaj yolu ile fuhuşa zorladıkları öne sürüldü.

BİRLİKTE KURDULAR!

Emniyet güçleri, geçen 7 Ağustos'ta 25 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. 12 kişi gözaltına alındı. Evli olan Ç.Y. ve "Sibel" kod adlı Özbekistan uyruklu M.B. (36) ile Ş.Y. tutuklandı. Öte yandan çetenin erkek elebaşı Çetin Y. ile M.B.'nin yıllar önce bünyesinde bulundukları fuhuş çetesinde tanıştıkları, çete çökertilince hapis cezası aldıkları ortaya çıktı. Tutuklandıktan kısa bir süre sonra serbest kalan Çetin Y. ile M.B. evlendiği daha sonra birlikte fuhuş çetesi kurdukları belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler