HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalan makinesine bağlanmak isteyen sanığı eşi yalanladı

Bursa'da aralarında husumet bulunan komşuları Ali Gem (69) eşi Gülfer Gem (70) ve oğulları Reva Gem'i (46) pompalı tüfekle öldürdüğü öne sürülen Hasan Küp'ün (63) yargılanmasına devam edildi.

Yalan makinesine bağlanmak isteyen sanığı eşi yalanladı

Hakkında öldürdüğü üç kişi için ayrı ayrı ömür boyu hapis cezası istenen Hasan Küp, Ali Gem'in eşine tecavüz etmesi sonucu elini kana buladığını söyledi. Çıktığı son duruşmada eşine tecavüz olayının ortaya çıkması için yalan makinesine bağlanmak istediğin söyleyen Hasan Küp'ü tanık olarak dinlenen eşi Nasiye Küp yalanladı. Verdiği ifadesinde tecavüz olayının gerçek olmadığını söyleyen Nasiye Küp, "Hasan gerçekleri söylemiyor. Kafasında olayları kuruyor ve sadece kendisi inanıyor. Ben onu hasta olarak görüyorum. Anlattıkları doğru değil" dedi.

Orhangazi İlçesi'ne bağlı Çakırlı Mahallesinde geçen Ağustos ayında meydana gelen olayda Hasan Küp, komşuları Ali ve Gülfer Gem çifti ile çocukları Reva Gem'i pompalı tüfekle öldürdü. Olaydan sonra kaçan Hasan Küp, jandarma tarafındansaklandığı bahçede yakalandı. Mahkemeye çıkartılan Küp tutuklandı.

'EŞİME TECAVÜZ ETTİ, UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRDI'

Hakkında Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemes'nde 'Tasarlayarak adam öldürmek' suçlarından öldürdüğü üç kişi için ayrı ayrı ömür boyu hapis cezası istenen Hasan Küp, yaptığı savunmasında, 2002 yılında evlenmeyi düşünen oğlu için kız isteme konusunda kendisinden yardım istedikleri Ali Gem'in daha sonra eşine tecavüz ettiğini iddia etti. Ali Gem'in tecavüz olayını tehdit olarak kullanıp uyuşturucuya alıştırdığı eşine defalarca ilişkiye girdiğini öne süren Küp şunları kaydetti:

"Olayı daha sonra eşimden öğrendim. Her şeyden haberdar olduğumu Ali de duymuş. Eşim Nasiye Küp namusumuzu temizlememi benden istiyordu. Olay günü evimin önünde temizlik yaparken Ali Gem bana küfür etti. Eşim beni içeri çekti. Daha sonra traktöre binerek uzaklaştığını sandığım Ali'nin, araçla evimizin önünde dolaştığını görünce ona ateş ettim. Sonra istemeyerek karısının ve oğlunun ölümüne neden oldum. Yaşananları çok iyi bilen eşim Nasiye Küp'ün, tanık olarak dinlenmesini istiyorum."

YALAN MAKİNESİNE BAĞLANMAK İSTEDİ

Hasan Küp'ün yargılanmasına devam edildi. Dün yapılan duruşmada daha önce verdiği ifadeleri tekrarlayan Hasan Küp, mahkeme heyetinden yalan makinesine bağlanmasını Ali Gem'in eşine tecavüz olayının ortaya çıkmaması halinde verilecek tüm cezaya razı olacağını söyledi.

EŞİ: TECAVÜZ OLAYINI YALANDADI: KAFASINDA KURUYOR

Yargılamada Hasan Küp'ün isteği üzerine tanık olarak dinlenen Nasiye Küp, eşinin gerçekleri söylemediğini ifade etti. Yakın aile dostları olan Ali Gem'in kendisine tecavüz etmediğini, onları öldürmeleri için kendisine baskı yapmadığını anlatan Nasiye Küp, "Hasan gerçekleri söylemiyor. Kafasında olayları kuruyor ve sadece kendisi inanıyor. Ben onu hasta olarak görüyorum. Anlattıkları doğru değil" dedi.

Duruşma eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler