HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova'da kilisede define operasyonu

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde bir kilisede define amaçlı kaçak kazı yaptığı öne sürülen 5 kişi suçüstü yakalandı. Jandarma aynı gün uyuşturucu ve akaryakıt kaçakçılığı operasyonu da gerçekleştirdi.

Bir istihbaratı değerlendiren Yalova Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çınarcık İlçesine bağlı Şenköy'de bulunan Kara Kilise'ye gitti. 2'nci derece sit alanı olan bölgede define amaçlı kaçak kazı yapan B.Y. E.B., S.N., M.T. ve S.Y. isimli şahıslar kazı yaptıkları aletlerle birlikte suç üstü yakalandılar.

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Başka bir operasyon da Termal ilçesine oldu.Akköy Şahin Tepesi bölgesinde ormanlık alanda dişi hint keneviri yetiştirildiği bilgisine ulaşan jandarma burada da operasyon yaptı. Operasyonda D.P ve A.M adlı şahıslar kenevirleri suladıkları esnada suçüstü yakalandılar. Ormanlık alanda yapılan aramada 36 adet dişi hint keneviri ele geçirildi. Kenevirler daha sonra yakılarak imha edildi.

Son operasyon ise mazot kaçakçılığına yönelikti. Kirazlı Sanayi sitesinde faaliyet gösteren bir işletmenin yer altına gömülü tankında yapılan incelemede 6 bin 350 litre kaçak mazot ele geçirildi. Kaçak mazota el konurken işletme sahipleri hakkında yasal işlem başlatıldı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler