HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaralı eşini elini öperek teselli etmeye çalıştı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sürücüsünün direksiyon başında beyin kanaması geçirdiği hafif ticari araç, trafiği birbirine kattı.

Önce bir hafif ticari araca, ardından da bir TIR'a çarpan hafif ticari araçtan çıkarılan sürücüyü gören eşi, fenalık geçirdi. Eşinin gözlerini açtığını gören kadının üzüntüsü bir anda mutluluğa dönüştü.

İnegöl'den Alanyurt istikametine seyir halinde olan sürücü 54 yaşındaki Cevat Bahadalı yönetimindeki 16 Y 9108 plakalı hafif ticari araç, Metal Sanayi kavşağında kırmızı ışıkta durdu. Yeşil ışığın yanmasıyla birlikte hareket eden hafif ticari aracın sürücüsü, iddiaya göre direksiyon başında aniden beyin kanaması geçirmeye başladı. Sürücünün beyin kanaması geçirmesi nedeniyle kontrolden çıkan araç, kendisi ile aynı yönde seyir halinde olan Müfit Erçevik yönetimindeki 16 KDS 60 plakalı hafif ticari araca yandan çarptı. Tamamen kontrolden çıkan araç, yol üzerinde bulunan kantara girmekte olan TIR'a da yandan çarparak ancak durabildi.

Direksiyon başında beyin kanaması geçirdiği iddia edilen Cevat Bahadalı kaza sonucunda çevreden geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak, yere yatırıldı.

SU DÖKÜLEREK AYILTILDI

Çevreden geçen vatandaşlardan biri, yere yatırılan ve hiçbir uyarıya tepki vermeden gözleri kapalı bir biçimde duran sürücünün yüzüne su dökerek, ayılttı.

"CANIM CANIM, BİTANEM”

Kaza nedeniyle bir anlık şok yaşayan ve ardından yakın akrabalarını telefonla arayan, sürücünün eşiZeynep Bahadalı, "Kaza yaptık. Çabuk gelin” diyerek, yerde yatan kocasının yanına koştu. Eşinin baygın vaziyette araçtan çıkarıldığını görerek, üzüntü ve korkuyu bir anda yaşayan Zeynep Bahadalı çevredekilerin müdahalesi ile eşinin gözlerini açtığını görünce, yaşadığı üzüntü bir anda mutluluğa dönüştü, eşinin elini öpüp, "canım canım, bitanem' diyerek, teselli etmeye çalıştı.

ZAMANINDA MÜDAHALE HAYAT KURTARDI

Kaza sonucunda yaralanan olmazken, beyin kanaması geçirdiği bildirilen Cevat Bahadalı olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerinin zamanında müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren adamın eşi Zeynep Bahadalı'da her ihtimale karşı İnegöl Devlet Hastanesi AcilServisine götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Acil Serviste yapılan müdahaleler sonucunda beyin kanaması geçirdiği tespit edilen adamın sevkine karar verildi. Cevat Bahadalı 112 Acil Servis Ambulansı ile Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine sevk edildi. Araçlar yoldan çekildi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler