HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaralı sürücünün yakınları kaza haberini şaka sandı

Elazığ-Diyarbakır karayolunun 55’inci kilometresinde beton mikserinin uçurumun kenarına devrilmesi sonucu sürücüsü ağır yaralandı.

Yaralı sürücünün yakınları kaza haberini şaka sandı

Çevredeki vatandaşların aradığı yaralının yakınları, şaka yapıldığını zannederek kazaya inanmadı. Yaralının yakınları başka bir vatandaşın telefonu alması üzerine kaza olduğuna inanıp, sürücü Şeyhmus Yaşar'ın durumunu sordu.

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nden Elazığ’ın Gezin beldesine beton taşıyan Şeyhmus Yaşar yönetimindeki 21 HD 030 plakalı beton mikseri, Maden İlçesi'ne 15 kilometre kala virajı alamayarak bariyerlere çarpıp, şarampole yuvarlandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, uçurumun kenarında devrilen beton mikserinin yanına giderek yardım etmek istedi. Daha sonra olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, uçuruma metreler kala devrilen mikserin sürücü koltuğunda sıkışan sürücüyü çıkartarak sedyeye taşıdı. Bu sırada çevredeki vatandaşlar, yaralı sürücünün cep telefonundan yakınlarına ulaşarak kazayı haber verdi. Yaralı sürücünün yakınlarına ilk ulaşan vatandaş, Şeyhmus Kayar'ın kaza yaptığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi. Ancak Kayar'ın yakınları olayın şaka olduğunu söyleyerek inanmadı. Bunun üzerine telefonu alan başka bir vatandaş kaza olduğunu ve yaralanın durumunun iyi olduğunu söyledi. Yaralı sürücünün cep telefonundan yakınlarıyla konuşarak durumunun iyi olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını söyleyen görgü şahidi, sürücünün yanında etrafa saçılan paraları da 112 sağlık ekibine teslim etti.

Sedyeyle ambulansa taşınan yaralı sürücü Seyhmus Yaşar, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler