HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşaması için kampanyalar düzenlenen Eymen bebek hayatını kaybetti

Sakarya'da, Metin (32) ve Neziha Çapkın (31) çifti, ilk bebekleri 8,5 aylık Eymen'i rahatsızlanması sonucu hastaneye yatırdı. Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastası 8,5 aylık Eymen Çapkın, hayatını yitirdi. Karasu ilçesindeki evinin önünde helallik alınmasının ardından Eymen bebek, vatandaşların ve babasının omuzlarında getirildiği mahalle mezarlığında toprağa verildi. Eymen Çapkın'ın tedavisi için şehirdeki futbol kulüplerinden, yardımseverlerden Türkiye genelinde yardım kampanyası başlatılmıştı.

Adapazarı'nda yaşayan Metin ve Neziha Çapkın çiftinin Spinal Musküler Atrofi hastası çocukları Eymen'in tedavisi için gerekli ilaçların alınması için 561 bin doların gerekmesi nedeniyle Sakarya Valiliği Mart ayında yardım kampanyası düzenledi.

YAKLAŞIK 250 BİN LİRA TOPLANMIŞTI

Eymen'in tedavisi için gerekli ilaçların alınması amacıyla düzenlenen kampanyaya spor kulüplerinden işletmelere kadar birçok kişi ilgi gösterdi. İlaçların alınması için kampanya devam ederken, ilaçların alınması için gerekli para için yaklaşık 300 bin liranın eksik olduğu öğrenildi.

ÖLÜMÜ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞATTI

Sakarya Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde solunum cihazına bağlı yaşayan Eymen bugün yaşamını yitirdi. Eymen'in ölümü büyük üzüntü yarattı. Neziha Çapkın hastanenin bahçesinde oğlunun elbisesini koklayıp ağlarken, baba Metin Çapkın ise yere oturarak ağladı. Metin ve Neziha Çapkın'ı yakınları ve hastane çalışanları teskin etmeye çalıştı.

AA/ DHA


En Çok Aranan Haberler