HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşlı adam su kuyusunda ölü bulundu

Sivas'ta dağ evinde yaşayan 52 yaşındaki Soner Şelale evinin yanında bulunan su kuyusunda ölü bulundu.

Olay, Diriliş Mahallesi Rüzgarlı Sokak'ta meydana geldi. Almanya'da yaşayan ve eşinden boşandıktan sonra 1.5 yıl önce yurda dönüş yaparak Sivas'ta hayatını sürdüren bir çocuk babası, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Soner Şelale'den bir süredir haber alınamaması üzerine kardeşi Fevzi Şelale polise başvurdu. Polisler ile birlikte yapılan aramalarda Soner Şelale'nin cansız bedeniyalnız yaşadığı dağ evinin yanında bulunan 6.5 metrelik su kuyusunda bulundu. Şahsın cesedinin su kuyusundan çıkarılması için olay yerine Sivas Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Sivas İl Afet Acil ve Durum Durum Müdürlüğü ekipleri çağrıldı.

Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından kuyuya giren dalgıçlar Şelale'nin cesedini bulunduğu su kuyusunda çıkardı. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Sivas Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracıyla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler daha sonra kuyuda bulunan suyu boşalttı.Cenazenin çıkarılışı sırasında Şelale'nin yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Soner Şelale 10 Haziran günüde sokakta av tüfeği ile havaya bir el ateş ettikten sonra silahı kendisine doğrultup intihar girişiminde bulunmuştu. Soner Şelale'nin psikolojik sorunları nedeniyle tedavi olmayı da istemediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler