HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşlı adamın öldüğü 2 ay sonra anlaşıldı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yalnız yaşayan ve evinde ölü bulunan 71 yaşındaki Kadir Gedik’in, 2 ay önce hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Merzifon’un Camicedit Mahallesi Ekin Sokak’taki bir evde tek başına yaşayan Gedik, telefonuna ve kapı ziline cevap vermeyince durumundan şüphelenen ev sahibi Hüseyin Yalçın(72), durumu ihbar etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri 2 ay önce hayatını kaybeden Gedik’in cansız bedeni ile karşılaştı.

Ev sahibi Hüseyin Yalçın, kiracısı olan Kadir Gedik’i telefonla aradığını cevap alamayınca eve geldiğini ve kapıyı çaldığını ancak yine cevap alamayınca şüphelenerek polise haber verdiğini söyledi.

Gedik’in cenazesi Merzifon İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Atça ve Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan ilk incelemenin ardından Merzifon Belediyesi cenaze aracı ile Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gedik’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Emekli ve astım hastası olduğu öğrenilen Gedik’in, Samsun’da yaşanan iki çocuğu ve komşularıyla görüşmediği yalnız başına bir yaşam sürdüğü belirtildi.

(CİHAN)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler