HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşlı çift vahşice öldürüldü

Elazığ'da yaşlı bir çift evlerinde bıçakla boğazları kesilmiş halde bulundu.

Olay, Elazığ'ın Akpınar Mahallesi Sürsürü Sokak'ta bir apartmanın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gözleri çok az gören Hikmet (84) ile Nadire Özpolat (80) çiftçinin evine gelen çocukları zili çaldıkları kapıyı kimsenin açmaması üzerine polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açtığında yaşlı çiftin bıçakla boğazları kesilerek öldürülmüş şekilde buldu.

Cinayeti duyan çevre sakinleri sokağa gelirken, yakınları gözyaşı döktü. Olay yerine gelen savcı cinayetle ilgili inceleme yaptı.
Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

OCAĞA ÇAY KOYDUKTAN SONRA ÖLDÜRLDÜLER

Elazığ'da evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan yaşlı çiftin cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Cinayet anında ocağın altının yandığı ve çay suyu koyulmuş olduğu öğrenildi.
Olay, Elazığ'ın Akpınar Mahallesi Sürsürü Sokak'ta bir apartmanın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 17.30 sıralarında eve gelen Hikmet (84) ile Nadire Özpolat (80) çiftçinin çocukları, kapıyı çalmalarına rağmen kapıyı açan olmadı. Bir süre anne ve babalarına ulaşmaya çalışan çocukları sonuç alamayınca çilingirci yardımıyla kapıyı açtırınca cinayet ortaya çıktı. Cinayeti polise haber veren çiftin çocukları fenalık geçirdi. Polis ekipleri evde yaklaşık 3 saat süren bir çalışma yaptı. Olay yerin inceleme ekipleri büyük bir titizlikle evin her yeri ile kapıları dahil bir çok yerde delil bulmak için çalıştı. Polis, cinayetin işlendiği evin balkonundan sokakların fotoğrafını da çekti.
Olay yerine İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek'te gelerek cinayetin işlendiği evde inceleme yaptı. Evden çıkan Emniyet Müdürü İşlek, yakınları öldürülenlerle görüştü. Olayla ilgili şuanda bir açıklama yapmayacaklarını belirterek, "Adli süreç devam ediyor. Olay yerinde arkadaşlarımız çalışıyor. Daha sonra bilgilendirileceksiniz" dedi.

İncelemenin tamamlanmasının ardından yaşlı çiftin cenazesi otopsi yapılmak üzere Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Gözleri çok az gören Hikmet ve eşi Nadire Özpolat'ın defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü ileri sürülürken, cinayet sebebinin hırsızlık veya yağma olabileceği üzerinde durulduğu öğrenildi. Cinayet anında ocağa çay suyu konulduğu ancak demlenmeden olayı gerçekleştiği belirlendi.

Öte yandan, Elazığ'ın Rızaiye Mahallesi Safa Sokak'ta 2012 yılının Ekim ayında da Benzer bir cinayet olayı meydana gelmişti. 85 yaşındaki Besi Kalman bıçaklanarak öldürülerek gasp edilmişti. Kalman'ın cinayeti şuana kadar aydınlanmadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler