HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşlı kadın derede ölü bulundu

Kastamonu'nun Azdavay ilçesine bağlı Karahallılar köyünde dün kaybolan 71 yaşındaki Hafise Küçük'ün cesedi bir derede bulundu.

Dün akşam saatlerinde evinden çıkarak tarlaya kıvırcık otu toplamaya giden Hafise Küçük bir daha evine dönmedi. Eşi Yaşar Küçük'ün durumu köylülere bildirmesi üzerine başlayan aramalar sonucu yaşlı kadının bir dere kenarında cansız bedenine ulaşıldı.

Köy Muhtarı Salim Şişman, Hafise Küçük'ün eşi Yaşar Küçük'le beraber köyün Sarıcaoğlu Mahallesi'nde yaşadığını belirterek şöyle konuştu: "Hafise'nin bir gözü görmüyor ve aynı zamanda koltuk değnekleri ile yürüyebiliyordu. Olay günü akşam eşine kıvırcık otu toplamak için tarlaya gideceğini söylemiş. Eşi karşı çıkmasına rağmen ‘Öleceğimi bilsem yinegideceğim' diyerek evden ayrılıyor. Akşam eve gelmemesi üzerine Yaşar Küçük köylülere haber veriyor. Köylülerle beraber aramaya çıktık. Rahmetlinin cesedini evinin 200 metre uzağındaki derede bulduk. Derenin 4 metre kadar üzerindeki patika yoldan giderken düşerek dereye yuvarlandığını tahmin ediyorum.”

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler