HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Yatağıma işedi' cinayeti

Konya'da 2 gün önce evinde ölü bulunan prostat hastası 60 yaşındaki Adıgüzel Gürgen'in, ev arkadaşı 54 yaşındaki Ramazan Avcı tarafından dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

'Yatağıma işedi' cinayeti
Bir kamyon kasasında uyurken yakalanan Avcı'nın, Gürgen'i, kendi yatağına yatıp işediği için öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
Meram İlçesi Sahipata Mahallesi'nde oturan işsiz Adıgüzel Gürgen, 2 gün önce kimliği belirsiz bir kişinin 155 'Alo Polis İmdat' telefonunu araması sonucu evinde ölü olarak bulundu. Gürgen'in başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar olduğunu belirleyen polis, Gürgen'in cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimalı üzerine çalışma başlattı. Bu sırada Gürgen'in, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan otopsisinde kaburga kemiklerinin kırık olduğu belirlendi.
Soruşturmayı derinleştiren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevrede yaptıkları araştırmada, 5 yıl önce eşinden boşanması sonucu yalnız yaşayan 2 çocuk babası Adıgüzel Gürgen'in, son 15 gündür yanında işsiz Ramazan Avcı'nın kaldığını belirledi. Polis, olaydan sonra eve gelmeyen Avcı'nın 'Alo Polis İmdat'ı arayan kişi olduğunu da tespit edince, cinayet şüphesiyle Ramazan Avcı'yı aramaya başladı.
CİNAYETİ POLİSE İHBAR ETTİ
Polis, Ramazan Avcı'yı dün akşam saatlerinde Meram İlçesi Yavuz Selim Caddesi'nde bulunan bir kamyonun kasasında uyurken yakaladı. Gözaltına alınan Ramazan Avcı, polisteki sorgusunda cinayeti itiraf etti. Avcı ifadesinde, "15 gündür yanında kaldığım Adıgüzel Gürgen, prostat hastasıydı. Sürekli evde idrarını kaçırıyordu. Olaydan 1 gün önce benim yatağıma yatıp idrarını kaçırdığı için kendisini uyarmıştım. Olay günü de eve gittiğimde Gürgen'in yatağımda yattığını ve idrarını yatağıma yaptığını gördüm. Bunun üzerine çıkan tartışmada bana 'benim evim, defol git o zaman' dedi. Çıkan kavgada Gürgen'e birkaç kez yumrukla vurdum başını da bu sırada duvara çarptı. Sabahleyin kalkığımda kendisinin öldüğünü görünce polisi arayarak ihbarda bulundum" dedi.
10 ayrı suçtan poliste kaydı bulunan Ramazan Avcı'nın 1991 yılında da birlikte alkol aldığı arkadaşı 38 yaşındaki Ali Yakut'u içki masasında çıkan tartışma yüzünden bıçaklayarak öldürdüğü ve 1997 yılında şartlı tahliye edildiği öğrenildi.
Polis tarafından hastaneye sağlık kontrolüne getirilen Ramazan Avcı, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Çok pişmanım. Bana soru sormayın. Neden öldürdüysem öldürdüm. Size ne" dedi. Avcı, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler