HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeğenini hem istismar etti hem öldürdü!

2016'nın Ağustos ayından beri kayıp olan Kadriye'nin annesi, Kadriye'nin amcası tarafından öldürüldüğünü itiraf etti. Kaybolan Çiçekler programında 17 yaşındaki Kadriye'nin 63 yaşındaki bakkal Mehmet Liv tarafından 12 yaşından bu yana cinsel tacize uğradığını açık bir dille söyleyen Kadriye'nin annesi Necla bu durumu yıllardır bunu bildiğini de itiraf etti. Annenin itiraflarının ardından çok sayıda gözaltı yapıldı.

Bakkal Mehmet Liv'in yıllardır Kadriye'yi istismar ettiğini öğrenen Kadriye'nin amcası Ergun ve arkadaşı Olcay, bakkal Mehmet'e şantaj yapmaya başladı. Kadriye'nin annesi Necla ve ağabeyi Necati'ye göre; şantajcılar bu yolla bakkal Mehmet Liv'den binlerce lira sızdırdılar.

Kadriye'nin ağabeyi Necati'ye göre ise şantaj için çekilen uygunsuz görüntüleri izleyenler arasında amca Ergun G. de vardı ve amca da bu yolla bakkal Mehmet Liv'den para sızdırmıştı.

CNN Türk'ün aktardığına göre, Kadriye'nin annesi Necla'nın kan donduran itirafları bununla da kalmadı. Kızının amcası tarafından da istismara uğradığını belirten Necla, olay gününü anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

''O GÜN KIZIM KESİLMEYE GİDEN KURBAN GİBİYDİ''

Necla, ''O gün kızım kesilmeye giden kurban gibiydi'' diyerek aslında olacakları bildiğini itiraf etti. Bugüne kadar amca Ergun tarafından tehdit edildiği için konuşamadığını belirten Necla, ''İtiraf ettim, rahatladım'' dedi. Amca Ergun'un cinayetlerden sonra üzerine kan bulaşan gömleğini de kendisine yok ettirmek istediğini belirten Necla, ''O günah gömleğine dokunmadım'' dedi.

Canlı yayında yaşanan bu kan donduran itiraflardan sonra bayındır savcılığı Kaybolan Çiçekler stüdyosunda bulunan Kadriye'nin annesi Necla, ağabeyi Necati, Bayındır Furunlu köyünde bulunan babası Ercan, amcası Ergun ve arkadaşı Olcay gözaltına alındı. Kadriye'nin annesi Necla'nın mezar yeri göstermesiyle devam eden soruşturmada yeni gözaltılar yaşanabilir.


En Çok Aranan Haberler