HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yer süpürme kavgasında 3 kişi yaralandı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 2 grup arasında iddiaya göre yer süpürme tartışmasıyla çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

Yer süpürme kavgasında 3 kişi yaralandı

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri bölümünde faaliyet gösteren bir mobilya imalathanesinde çalışan ağabey ile kardeşler arasında iddiaya göre yer süpürme yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İş yeri dışına taşan kavgada 34 yaşındaki Kudbettin Şahin ile 33 yaşındaki kardeşi Fahrettin Şahin'in, akrabaları 20 yaşındaki Mahsun D. ve M.D. ile kavga ettiğini gören Ş.D. eline aldığı bıçakla Şahin kardeşleri bıçakla yaraladı. İş yerinde bulunan diğer çalışanların ve çevredekilerin güçlükle ayırdığı kavgada 5 yerinden yaralanan Fahrettin Şahin ile 3 yerinden bıçaklanan ağabeyi Kudbettin Şahin, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Darp sonucu yaralanan Mahsun D. ise otomobille, özel bir hastaneye götürüldü. Kavgaya karışan ağabey M.D. ve akrabaları Ş.D. ise daha sonra aynı hastaneye giderek Mahsun D.'nin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Kavganın ardından olay yerine ve yaralıların kaldırıldığı hastanelere emniyet ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme çalışması yapan emniyet ekipleri, hastanedeki M.D., Ş.D. ve tedavisi tamamlanan Mahsun D.'yi gözaltına aldı. Bıçakla yaralanan Kudbettin Şahin ile kardeşi Fahrettin Şahin'in tedavileri devam ederken, polis ekipleri kavgayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler