HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yine soydular, yine yakalandılar

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir marketten hırsızlık yaptığı iddia edilen beş kişi, çalıntı malzemelerle birlikte yakalandı.

Yine soydular, yine yakalandılar

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir marketten hırsızlık yaptığı iddia edilen beş kişi, çalıntı malzemelerle birlikte yakalandı. Gözaltına alınan zanlılardan ikisinin, daha önce de aynı marketi soyduğu için yakalanıp bir süre tutuklu kaldığı öğrenildi.

Olay, dün saat 03.30 sıralarında, Yalı Caddesi 82 numarada bulunan Yalı Market'te meydana geldi. İşyerinin elektrikli kepengini parçalayan zanlılar, alkollü içki ve sigaraları çalarak kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüphelilerden B.U. ve Y.Y.'yi kovalamaca sonunda yakaladı. İki şüphelide 4 paket sigara ve 10 bin TL para ele geçirildi. Araştırmalar sonucunda suç ortaklarının bulunduğu otomobil, Karşıyaka'da durduruldu. Marketten çalınan ürünlerden bazılarının da otomobilde ele geçirilmesi üzerine İ.F., Ş.A. ve Ö.Ü. de gözaltına alındı. Zanlılardan B.U. ve Y.Y.'nin, bir ay önce aynı marketten hırsızlık yaparken yakalanıp tutuklandığı, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildikleri ortaya çıktı. Emniyette işlemleri tamamlanan, hırsızlık ve uyuşturucu bulundurmaktan beş kaydı bulunan Ö.Ü. ve aynı suçlardan yedi kaydı bulunan İ.F. ile Y.Y., Ş.A. ve B.U. adliyeye sevk edildi.(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler