HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yoğun bakımdan çıktı intihar etti

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde Akciğer yetmezliği sonucu Devlet hastanesinde tedavi gören 80 yaşındaki Osman Hürdeniz 4.kattaki odasının camından atlaması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Çorlu Devlet Hastanesinde meydana gelen olayda akciğer yetmezliği rahatsızlığı bulunan 80 yaşındaki Osman Hürdeniz geçtiğimiz Çarşamba gecesi evde aniden fenalaştığı için ailesi tarafından Çorlu Devlet hastanesine getirilerek yoğun bakıma alındı. Durumunun iyi gitmesi üzerine yoğun bakımdan çıkarılarak tedavisinin tamamlanması için Hürdeniz daha sonra tedavi gördüğü 4. kattaki dahiliye servisine yatırıldı. Gece aniden girdiği bunalım sonucu yanında refakatçi olarak bulunan oğlu Hüseyin Hürdeniz'’in sigara içmeye gitmesini fırsat bilerek tekerlekli sandalye yardımı ile çıktığı pencereden kendisini aşağıya attı.

ODAYA DÖNDÜĞÜNDE BABASINI BULAMADI

Sigara içtikten sonra odaya gelen Hürdeniz'’in oğlu Hüseyin, babasını yatağında göremeyince önce tuvalete baktı. Ancak tuvalette bulamayınca açık olan camdan aşağıya baktığında babasının yerde hareketsiz yattığını gördü. Hemen hemşirelere haber vererek aşağıya koştu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde Hürdeniz'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ve Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemelerin ardından Osman Hürdeniz'’in cesedi İstanbul Adli Tıp kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler