HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yoksul babanın 'manken çocuk' umudu

Maddi sıkıntı çeken baba, 4 ve 5 yaşlarındaki iki oğlunun manken olabilmesi için iki yıldır onların saçlarını uzatıyor. Çocukları ilk kez görenler, 'Ne kadar güzel kız' diyor.

Yoksul babanın 'manken çocuk' umudu

Geçim sıkıntısı çektiğini belirten 7 çocuk babası Abdurrahim Şimşek, bu sıkıntıdan kurtulmak amacıyla çocukları H.(5) ve M.'nin (4) manken ya da sinema sanatçısı olmasını istiyor. Şimşek, oğullarının en azından "reklam yüzü" olarak kabul görmesi için iki yıldır saçlarını uzatıyor.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, inşaatlarda çalıştığını, 2 aydır iş bulamadığını söyledi.

Geçim sıkıntısı nedeniyle aylardır ev kirası, elektrik ve su faturasını ödeyemediğini, evden çıkartılmak üzere olduğunu ifade eden Şimşek, bu sıkıntıdan kurtulmak için "devir ya popçu ya da topçu devri" düşüncesiyle iki oğlunun saçlarını uzatma kararı aldığını, en azından çocukların birmodel olmasını umut ettiğini kaydetti.

Çocuklarına güvendiğini vurgulayan Şimşek, şöyle konuştu:

"Allah bizim yüzümüze gülerse, bu çocuklar bir model olur. Bir reklamda ya da dizide rol alabilir, manken olabilirler. Çocuklarım da güzel. Tek umudum bir Allah, bir onlar. Beni yoksulluktan kurtaracak tek umudum bunlar. Bir yevmiye ile artık bir yere gidilmiyor. 20-30 liraya çalışıyorum. Günde 15-16 lira sadece ekmeğe gidiyor. Domates, peynir hariç. Dolabım bomboş. Çünkü 2 aydır çalışmıyorum. Ara işlere gidiyorum. O da ancak kuru ekmeğe yetiyor. Tek umudum bu çocuklar. Bir reklamda, biz dizide oynayabilirler."

Şimşek, çocukların saç bakımlarının da kendisini zor durumda bıraktığını ifade ederek, "Çocuklarımı ilk kez görenler, 'ne kadar güzel kız' diyor. Çocuklar, erkek olduklarını söylüyor ancak bazılarına inanmıyor. Fotoğraf çektirmek için eve gelenler de oluyor" dedi. (AA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler