HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yol yapım çalışmasında bayrak sallayan işçiye silahlı saldırı

Çanakkale-İzmir Karayolu'nun 17'nci kilometresinde Karayolları yol yapım ve bakım görevlisi bir işçi, otomobiliyle trafikte bekleyen bir sürücü tarafından vuruldu.

Yol yapım çalışmasında bayrak sallayan işçiye silahlı saldırı

Olay, bugün saat 15.00 sularında meydana geldi. İntepe rampalarında Karayolları yol yapım işçisi olarak görevlendirilen Abbas Karagün isimli işçi, İzmir istikametinden Çanakkale'ye ilerleyen araç sürücülerine ikazda bulunmak için kırmızı bayrak sallıyordu.

Bu esnada İzmir istikametinden Çanakkale'ye gelmekte olan ismi belirlenemeyen bir araç sürücüsüne de aynı şekilde bayrak sallayan Abbas Karagün arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma meydana geldi.Tartışma sonunda araç sürücüsü torpido gözünde bulundurduğu silahını çekerek karayolları işçisi Abbas Karagün'e ateş etti.

Silahdan çıkan kurşun işçi Karagün'ün sağ bacağını sıyırdı. Kurşunun etkisiyle yere düşen Karagün'ün yardımına çevredeki diğer Karayolları işçileri yetişti. Hayati tehlikesi bulunmayan Abbas Karagün, 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından Çanakkale'nin Kepez Beldesi'nde bulunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağ bacağından hafif şekilde yaralanan karayolları işçisi Karagün'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, jandarma ve polis ekipleri, silahlayaralama olayına karışan şüpheli araç sürücüsünü aramaya devam ediyor.

(İHA)

En Çok Aranan Haberler