HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yolda kalan sürücüye yardım ederken kazada ölen uzman erbaş toprağa verildi

Erzincan'da bir sürücüye yardım etmek isterken karda kayan yolcu otobüsünün altında kalarak hayatını kaybeden uzman erbaş Resul Kara'nın cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi.

Yolda kalan sürücüye yardım ederken kazada ölen uzman erbaş toprağa verildi

Çorum İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman erbaş Resul Kara, izne ayrılarak eşi Aylin, 8 yaşındaki kızı Damla ve 7 yaşındaki oğlu Güney'i yanına alıp eşinin memleketi Erzurum'a gitmek için otomobiliyle yola çıktı.Kara, iddiaya göre dün saat 04.00 sıralarında Erzincan'ın Refahiye İlçesi'nin Kanlıtaş Köyü mevkiinde kar nedeniyle yolda kalan aracına zincir takmaya çalışan sürücüye yardım etmeye başladı.

Bu sırada kayarak kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü Resul Kara ve adı açıklanmayan sürücüye çarptı. Resul Kara, hastaneye götürülürken ambulansta yaşamını yitirdi.

9 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptığı belirtilen Resul Kara'nın cenazesi, otopsinin ardından memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'ne gönderildi. Kara için Kozan Mezarlık Camii'nde tören düzenlendi. Kozan Kaymakamı Avni Oral, Garnizon Komutanı Vekili Binbaşı Timur Konuk, Belediye Başkanı MHP'li Musa Öztürk, askeri ve mülki erkan ile yakınları ve vatandaşların katıldığı cenaze töreninde yakınları gözyaşlarına boğuldu. Eşinin ölümüne tanıklık eden ve ayakta durmakta güçlük çeken Aylin Kara ise eşinin arkasından 'Gitti, gitti' diyerek ağıtlar yakarken, sağlık görevlileri tarafından tekerlekli sandalye ile mezarlığa götürüldü. Kara, kılınan cenaze namazının ardından Kozan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler