HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yolda tecavüze kalktı, ahırda yakalandı!

Bursa'da yol ortasında iki genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla polis tarafından aranan Ferhat K., ahırda yakalanarak gözaltına alındı.

Yolda tecavüze kalktı, ahırda yakalandı!

Bursa'da 7 ve 9 Temmuz tarihlerinde yol ortasında iki genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla polis tarafından aranan Ferhat K., gizlendiği hipodromdaki ahırda yakalanarak gözaltına alındı. Genç kızlar, şüpheliyi teşhis etti.

YOLDA TECAVÜZE KALKTI!

İlk olay, 7 Temmuz günü saat 19.00 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi Hipodrom Kavşağı’nda meydana geldi. Ö.K.’ya saldıran şüpheli, genç kıza sarılıp yere yatırdıktan sonra pantolonunu çıkarmaya çalıştı. Bu sırada yoldan geçen U.D. adlı genç olaya müdahale etti. Boğuşma sırasında saldırgan, U.D.’nin cep telefonunu alarak kaçtı.

İSTASYONDA SALDIRDI

İkinci olay, 9 Temmuz günü 23.30 sıralarında yine Nilüfer İlçesi Altınsehir Metro İstasyonu’nda meydana geldi. Şüpheli bu kez, B.Ş. adlı genç kızı, yere yatırıp dudağından öpüp, giysilerini çıkarmak istedi. Saldırgan bu olaydan sonra da kaçtı.

Her iki olayla ilgili soruşturmayı sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, saldırganın Ferhat K. olduğunu belirledi. Saldırganı takibe alan ekipler,bugün öğleden sonra hipodromda kaldığı ahırda gözaltına aldı. Her iki olayın mağduru genç kızlar, yakalanan Ferhat K.’yı teşhis etti.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler