HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yozgat’ta elektrik panosu çalan hırsızlar yakalandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenledikleri operasyonda bir evden elektrik panosu ve TCDD’ye ait demir malzemeleri çalan şüphelileri Şefaatli ilçesine yakaladı.Jandarma ekipleri, yaptıkları çalışma neticesinde Yenifakılı ilçesinde bir şahsa ait yazlık evden elektrik panosu çalınması ve daha önceden TCDD’ye ait demir malzemelerinin çalınması olayları ile ilgili olayların failleri olduğu tespit edilen C.D.

Yozgat’ta elektrik panosu çalan hırsızlar yakalandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenledikleri operasyonda bir evden elektrik panosu ve TCDD’ye ait demir malzemeleri çalan şüphelileri Şefaatli ilçesine yakaladı.
Jandarma ekipleri, yaptıkları çalışma neticesinde Yenifakılı ilçesinde bir şahsa ait yazlık evden elektrik panosu çalınması ve daha önceden TCDD’ye ait demir malzemelerinin çalınması olayları ile ilgili olayların failleri olduğu tespit edilen C.D. ve H.Y. isimli şüphelileri Şefaatli ilçesinde yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda suçta kullandıkları ve çalıntı oldukları değerlendirilen çeşitli malzemelerde ele geçirildi. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler